Meer resultaten voor opensourceprogramma

opensourceprogramma
Greenshot Downloads en Updates Tweakers.
Met dit opensourceprogramma voor Windows kunnen screenshots worden gemaakt. Na het maken van een screenshot krijg je de mogelijkheid om de. 12-'15' Kort geleden is er een update van Greenshot uitgekomen. Met dit opensourceprogramma voor Windows kunnen screenshots worden gemaakt.
NameDeck.nl.
2 Characters 3 Characters 3D animals AR Auto Baby Beauty Beroepen Bouw CryptoCurrency de Diensten DN en Energy Food Gaming Garden Green Hobby hosting Huizen Huur Interieur internet jaartal kleding Koop media Medical Medisch music Names nl Numbers Party Plaats products Religion Seizoen SEO Shop shortdomains sport tech Transport Travel various vieren VR xrated 18 year.
NAS4Free Downloads en Updates Tweakers.
10-'15' Versie 10.2.0.2.1855 van NAS4Free is uitgekomen, de eerste stabiele uitgave gebaseerd op FreeBSD 10.1 p14. Dit opensource programma is bedoeld om als besturingssysteem te dienen voor. 07-'15' Versie 10.1.0.2.1731 van NAS4Free is uitgekomen, de eerste stabiele uitgave gebaseerd op FreeBSD 10.1 p14.
Lijst van opensourcesoftware Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 jun 2017 om 2255. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Opensourcesoftware Wikipedia.
Hiermee heeft de Tweede Kamer de Nederlandse regering opdracht gegeven om er zorg voor te dragen dat de Nederlandse overheid uiterlijk 2006 zou overgaan op open software en open standaarden. In het kader daarvan is onder andere het programma OSOSS opgezet.
HandBrake Downloads en Updates Tweakers.
Dit opensourceprogramma, dat beschikbaar is voor Windows, Linux en macOS, kan filmmateriaal omzetten naar bestanden met onder meer. 01-'17' Versie 1.0.2 van HandBrake is verschenen. Dit opensourceprogramma, dat beschikbaar is voor Windows, Linux en macOS, kan filmmateriaal omzetten naar bestanden met onder meer een h.264.
Open source Wikipedia.
Er is een streven naar grote mate van onafhankelijkheid tussen de leden die samenwerken. En weinig centrale sturing. Hierbij komen eindproducten en de daar aan ten grondslag liggende basismaterialen bijvoorbeeld ontwerpen, beschrijvende documentatie en dergelijke, vrij ter beschikking voor het publieke domein.

Contacteer ons