Op zoek naar lycos webhosting?

lycos webhosting
Lycos.com.
Toegang tot uw inbox van overal in de wereld, al uw e-mail op één plaats dankzij Lycos Mail. Ontvang het laatste nieuws over het bedrijfsleven, technologie, het leven en meer. Lycos has recently launched a suite of wearable devices. Find Out More.
Lycos Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Lycos is een internationaal bekende zoekmachine op het internet, die vele extra diensten levert, zoals e-mail, chat en gratis en betaalde webhosting. De merknaam Lycos wordt gebruikt door twee bedrijven, Lycos, Inc. eigenaar van de internationale website en Lycos Europe N.V.
archief leed dat LYCOS webhosting heet! Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Slim geld verdienen van Lycos, inderdaad. Mijn bezoekersaantal in het afgelopen jaar aanzienlijk gestegen, dus laat ik het maar zo, maar het gaat me om de manier waarop Lycos dit flikt. Vind deze reactie leuk. RE: archief leed dat LYCOS webhosting heet!
Lycos webhosting klanten kunnen nu terecht bij Alphamega Hosting.
Wat een vervelend bericht voor je dat Lycos gaat stoppen met hun webhostingdiensten. Ik neem aan dat je al die tijd naar volle tevredenheid je website bij hen hebt ondergebracht. Dan zit je er nu helemaal niet op te wachten om over te stappen. Maar als het dan toch moet, dan maar naar een betrouwbaar bedrijf. Wij staan klaar om je met open armen te ontvangen. Alphamega is een betrouwbare webhostingprovider die sinds 2001 al ruim 20.000 klanten heeft mogen helpen bij hun internetavontuur. We zijn een financieel gezond bedrijf en onze webhostingtak is al jaren winstgevend. Dat garandeert een zorgeloze toekomst voor jouw website. Het belangrijkste voor jou nu is dat je kunt overstappen naar een betrouwbaar bedrijf dat jou echt verder helpt. Onze helpdesk gaat je perfect begeleiden bij je overstap, zodat je website niet uit de lucht gaat. Ook het verhuizen van je domeinnaam regelen we met je. Bij ons kun je terecht voor.: domeinnamen met email. domeinnamen met email en een online visitekaartje. First Class Webhosting.
Lycos Webhosting stopt: SIDN dagvaardt Lycos UPDATE ISPam.nl.
UPDATE: Om 1300: uur werd bekend dat SIDN Lycos heeft gedagvaard met als eisen dat het stoppen van de hosting één maand wordt uitgesteld en de houders nogmaals per brief moeten worden geïnformeerd dat Lycos er mee stopt! Er dreigt een ramp te ontstaan, want er zijn alleen al in Nederland tienduizenden domeinnamen nog niet wegverhuisd bij Lycos, zo bevestigt ook Holger Thiemann, Product Director Webhosting Europe telefonisch tegenover ISPam.nl.
Lycos klantenservice.
nu al 3 weken op een restore van een back-up. Lycos kan ook geen indicatie geven over de tijd wanneer deze back-up gerestored kan worden. Snelle Navigatie Shared WebHosting Top. Wie is er Online? Panel van experts ISPConnect. Dedicated en VPS unmanaged Hosting.
Build a Free Website with Web Hosting Tripod.
With the time you save by using Tripod to build your professional-looking website, you'll' have more time to spend focusing on your customers. The Powerful Addons. Simply drag-and-drop photo albums, social feeds, e-commerce widgets and more to make your website interactive and unique.

Contacteer ons