Zoeken naar lycos webhosting

lycos webhosting
archief leed dat LYCOS webhosting heet! Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Slim geld verdienen van Lycos, inderdaad. Mijn bezoekersaantal in het afgelopen jaar aanzienlijk gestegen, dus laat ik het maar zo, maar het gaat me om de manier waarop Lycos dit flikt. Vind deze reactie leuk. RE: archief leed dat LYCOS webhosting heet!
Lycos stopt met webhosting Hostingpower Internet Services B.V.
Ondanks deze mooie groeicijfers is het Lycos dus blijkbaar niet gelukt om haar webhosting activiteiten winstgevend te maken. Voor de hostingbranche is het helemaal niet slecht dat Lycos met webhosting stopt, want ondanks de enorme omzet van het bedrijf, kan het met recht een rotte appel worden genoemd.
Lycos stopt met webhosting ISPam.nl.
Ondanks deze mooie groeicijfers is het Lycos dus blijkbaar niet gelukt om haar webhosting activiteiten winstgevend te maken. Voor de hostingbranche is het helemaal niet slecht dat Lycos met webhosting stopt, want ondanks de enorme omzet van het bedrijf, kan het met recht een rotte appel worden genoemd.
webhosting ervaringen met betaald lycos Internetproviders en Hosting GoT.
De website die op de server komt zal in PHP gescript worden. Ik weet dat lycos de laatste versie van php op hun servers draait, maar zijn de instellingen hetzelfde als die van hun gratis hosting service? werken mailforms in php ook goed? Heeft iemand ervaring met lycos betaalde webhosting?
Lycos webhosting klanten kunnen nu terecht bij Alphamega Hosting.
Wat een vervelend bericht voor je dat Lycos gaat stoppen met hun webhostingdiensten. Ik neem aan dat je al die tijd naar volle tevredenheid je website bij hen hebt ondergebracht. Dan zit je er nu helemaal niet op te wachten om over te stappen. Maar als het dan toch moet, dan maar naar een betrouwbaar bedrijf. Wij staan klaar om je met open armen te ontvangen. Alphamega is een betrouwbare webhostingprovider die sinds 2001 al ruim 20.000 klanten heeft mogen helpen bij hun internetavontuur. We zijn een financieel gezond bedrijf en onze webhostingtak is al jaren winstgevend. Dat garandeert een zorgeloze toekomst voor jouw website. Het belangrijkste voor jou nu is dat je kunt overstappen naar een betrouwbaar bedrijf dat jou echt verder helpt. Onze helpdesk gaat je perfect begeleiden bij je overstap, zodat je website niet uit de lucht gaat. Ook het verhuizen van je domeinnaam regelen we met je. Bij ons kun je terecht voor.: domeinnamen met email. domeinnamen met email en een online visitekaartje. First Class Webhosting.
Lycos webhosting.
KvK nummer: op aanvraag. Lycos NL is zelf al niet meer geld gebrek dus wat wil je nog van ze verwachten? Eerst hadden zo nog 10 mensen in nederland nu wordt alles gedaan in DE of UK. Snelle Navigatie Shared WebHosting Top.
Lycos.com.
Toegang tot uw inbox van overal in de wereld, al uw e-mail op één plaats dankzij Lycos Mail. Ontvang het laatste nieuws over het bedrijfsleven, technologie, het leven en meer. Lycos has recently launched a suite of wearable devices. Find Out More.
Lycos Webhosting stopt: SIDN dagvaardt Lycos UPDATE ISPam.nl.
UPDATE: Om 1300: uur werd bekend dat SIDN Lycos heeft gedagvaard met als eisen dat het stoppen van de hosting één maand wordt uitgesteld en de houders nogmaals per brief moeten worden geïnformeerd dat Lycos er mee stopt! Er dreigt een ramp te ontstaan, want er zijn alleen al in Nederland tienduizenden domeinnamen nog niet wegverhuisd bij Lycos, zo bevestigt ook Holger Thiemann, Product Director Webhosting Europe telefonisch tegenover ISPam.nl.

Contacteer ons