Meer resultaten voor domeinnaam hosting

domeinnaam hosting
Wat is een domeinnaam en hosting? G-zien betaalbaar webdesign.
Wat is een domeinnaam hosting? Alles over je domeinnaam en hosting. Wat is een domeinnaam hosting? In de Middeleeuwen had een domeinnaam een heel andere betekenis dan de dag van vandaag en ook hosting doet niet bij iedereen onmiddellijk een belletje rinkelen.
Goedkope Webhosting en Domeinnaam Kopen Neostrada.be.
Uitstekende hosting voor een schappelijk bedrag Uptime is erg goed De support is uitstekend. Hartstikke goede support! Bij de chat doorverwezen om via email mijn vraag in te dienen. Binnen 15 minuten antwoord en goede hulp. Speciaal voor mij. Vraag nu je domeinnaam aan!
Ik heb reeds een domeinnaam. Kan ik deze overzetten naar Mediaraven Hosting? Helpdesk.
We merken dat hier heel wat misverstanden rond zijn. Je kan op elk moment een domeinnaam verplaatsen naar Mediaraven Hosting zonder toestemming van je huidige DNS-registrar. Het enige wat je moet doen is als eigenaar van de domeinnaam ben je meestal zelf de transfer via mail goedkeuren.
Wat is een domeinnaam? Kennisbank Sio Hosting bvba.
Aan favorieten toevoegen Print dit artikel. U wenst transfer van een domeinnaam naar Sio Hosting? Hoe pas ik de nameservers aan als de domeinnaam niet is geregistreerd door Sio Hosting maar via een andere registrar? Wat betekent domeinnaam in quarantaine?
Goedkope domeinnaam en hosting: vergelijk hier prijzen!
Een uptime van 9999%, betekent namelijk dat een website per jaar maar 52 minuten en 36 seconden offline is. Een gemiddeld bedrijf dat shared hosting aanbiedt is enkele uren per jaar offline. Meestal merk je dat niet, omdat het enkele seconden tot minuten per keer is. De uptime kan je in de gaten houden met de gratis diensten van bijvoorbeeld uptimerobot. Hoe snel laadt een website als een bezoeker je domeinnaam heeft ingetikt?
Domeinnaam en wordpresshosting Webdolfijn.
07/05/2016 Webdolfijn Bart Posted in Algemeen, domeinnamen en hosting Tagged domeinnaam, foute domeinnaam, startende ondernemers, www Leave a comment. 8 tips om een domeinnaam te kiezen. De keuze van een domeinnaam is een belangrijke beslissing. Laat u leiden door onderstaande tips voor u een domeinnaam registreert.
Hosting domeinnaam registratie Watsnel.nl.
Hosting domeinnaam registratie. Regel de registratie en hosting van uw domeinnaam bij één partij: dat scheelt u flink in kosten en administratieve rompslomp. Bij Watsnel.nl regelt u de hosting en registratie van uw domeinnaam zonder enige moeite, voor zeer aantrekkelijke prijzen.
Hoe kan ik mijn hosting pakket koppelen aan een andere domeinnaam?
Terug naar overzicht. Hoe kan ik mijn hosting pakket koppelen aan een andere domeinnaam? Wanneer je bijvoorbeeld besluit dat je je de naam van je bedrijf veranderd, dan wil je natuurlijk ook dat je domeinnaam mee veranderd. Om je website aan een andere domeinnaam te koppelen doe je het volgende.:

Contacteer ons