Resultaten voor wat is reseller hosting

wat is reseller hosting
Wat is reseller hosting? RealHosting.
Terug naar helpdesk overzicht. Wat is reseller hosting? Reseller hosting is het type hosting waarbij de gebruiker reseller de hostingpakketten doorverkoopt aan eindgebruikers. De reseller biedt vaak iets extra in de vorm van website onderhoud of een eigen controle paneel.
Wat is een webhosting reseller? AlfaNet.be.
Wat is een webhosting reseller? Als reseller verkoopt u hosting via AlfaHosting. Maak zelf andere gebruikers aan en stel voor hen de webruimte en het toegestane dataverkeer in. Het grootste verschil tussen normale webruimte en reseller hosting is dat u als reseller zelf webruimte kan verkopen via AlfaHosting.
Wat is resellerhosting? WebhostingAdvies.nl.
Wat is resellerhosting? Bij resellerhosting krijgt u de beschikking over veel ruimte die u kunt verdelen in kleinere hostingpakketten. Een gebruiker van resellerhosting kan via het control panel van het pakket meerdere accounts aanmaken en deze beheren. Deze vorm van hosting wordt gebruikt door eigenaren van meerdere websites die deze overzichtelijk in één pakket willen onderbrengen of mensen die zelf een hostingbedrijf willen starten en door webdesigners die het gebruiken voor hun klanten. Resellerhosting wordt vooral gebruikt door startende hostingproviders. Deze bedrijven willen veelal niet direct investeren in een eigen server en kiezen daarom een goedkoper en flexibeler alternatief. Ze worden reseller van een andere provider.
Webhosting Wikipedia.
Soms voegt de hostingfirma reclameboodschappen toe aan elke pagina. Shared hosting: hierbij worden meerdere het aantal is verschillend websites op dezelfde server geplaatst. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat de ene website de andere doet vertragen of zelfs crashen. Dit kan voorkomen als er een zware webshop mee draait op de machine. Vaak worden deze dan op advies van de share verwijderd naar een eigen VPS. Reseller hosting: bestemd voor wie zelf een webhost wil worden.
Reseller web hosting: wat is reseller hosting?
Reseller web hosting: wat is reseller hosting? Wat is reseller hosting? Reseller web hosting is dus eigenlijk bestemd voor iemand die zich zelf als een webhost wil profileren. Bij reseller web hosting kan de reseller zelf zijn beschikbare webruimte en bandbreedte verdelen over zijn klanten.
Wat is een reseller? Hosting in Nederland.
Wat is een reseller? 1 augustus, 2014. Reseller is het Engelse woord voor doorverkoper. In de hostingsector is een reseller dan ook een persoon of bedrijf die diensten van een hostingprovider onder een eigen naam white-label doorverkoopt aan andere particulieren of bedrijven. De reseller is derhalve geen eigenaar van de servers waarop de diensten worden geleverd, maar onderhoudt wel het contact met zijn klanten en biedt hen eventueel technische ondersteuning. Het doorverkopen van hostingdiensten wordt bijvoorbeeld vaak gedaan door webdesignbedrijven die hun klanten wel webhosting willen aanbieden, maar zelf geen tijd kwijt willen zijn aan, of niet over de technische kennis beschikken voor het beheer van een volledig hostingplatform. Tegen een bepaald, vaak verlaagd abonnementstarief krijgt een reseller een hoeveel schijfruimte, dataverkeer, databases en andere systeembronnen toegewezen, die het naar eigen inzicht, en met winst tegen een zelf te bepalen prijs kan verdelen onder zijn klanten. Reseller hosting wordt vaak geleverd met een controlepaneel, van waaruit klanten en websites zonder vergaande kennis kunnen worden beheerd.
Wat is het verschil tussen webhosting en reseller hosting? Versio.
Artikelen en veelgestelde vragen. Wat is het verschil tussen webhosting en reseller hosting? Het grote verschil tussen webhosting en reseller hosting is dat u met een webhosting pakket geen andere gebruikers kunt aanmaken. U heeft maar één account waarmee u kunt inloggen in DirectAdmin.
Reseller hosting, wat is dat? meneersimmering.nl.
Met een reseller pakket kun je eigenlijk je eigen hostingbedrijfje starten. Je kunt zelf bepalen hoe groot de pakketten zijn die je wilt aanbieden. Ook kun je zelf bepalen wat de prijzen zijn. Waar ik bijvoorbeeld voor gekozen heb is om eenvoudige pakketten aan te bieden aan bekenden die ik daarmee alle zorg uit handen neem. De meeste mensen hebben helemaal geen verstand van websites en weten soms niet eens wat hosting is.

Contacteer ons