Meer resultaten voor wat is reseller hosting

wat is reseller hosting
White label reseller hosting: wat houdt dit in? Host-reviews.nl.
Wat dit inhoudt en waarom dit pakket beter is dan een standaard reseller hostingpakket, lees je in dit artikel. White label reseller hosting: een korte introductie. Een white label reseller hostingpakket is een hostingpakket waar geen bedrijfsnaam bij genoemd wordt.
Reseller web hosting: wat is reseller hosting?
Reseller web hosting: wat is reseller hosting? Wat is reseller hosting? Reseller web hosting is dus eigenlijk bestemd voor iemand die zich zelf als een webhost wil profileren. Bij reseller web hosting kan de reseller zelf zijn beschikbare webruimte en bandbreedte verdelen over zijn klanten.
Alles wat je moet weten over reseller hosting.
Heb jij al wel eens van reseller hosting gehoord, maar weet je eigenlijk niet wat deze vorm van hosting inhoudt? Lees dan meer over reseller hosting op deze pagina. Door de informatie op deze pagina door te nemen, kun je gemakkelijk bepalen of een reseller hostingpakket iets voor jou is. Wat is reseller hosting?
Het verschil tussen webhosting en reseller hosting Beijesweb WordPress Hosting en website Joomla hosting en website.
Category: Hosting Door Iwan Beijes 15 november 2017 1 Reactie. Tags: hosting Joomla hosting reseller hosting WordPress hosting. Author: Iwan Beijes. Previous Previous post: Wat is een VPS? Next Next post: Reseller hosting: verkoop je eigen hostingpakketten. Telefoontjes over je domeinnaam.
Reseller hosting, wat is dat? meneer simmering.
Met een reseller pakket kun je eigenlijk je eigen hostingbedrijfje starten. Je kunt zelf bepalen hoe groot de pakketten zijn die je wilt aanbieden. Ook kun je zelf bepalen wat de prijzen zijn. Waar ik bijvoorbeeld voor gekozen heb is om eenvoudige pakketten aan te bieden aan bekenden die ik daarmee alle zorg uit handen neem. De meeste mensen hebben helemaal geen verstand van websites en weten soms niet eens wat hosting is.
What is Reseller Hosting? Top 10 FAQs HostGator Blog.
FAQ 1: What is reseller hosting? Reseller web hosting is an option that involves one company a hosting provider renting hard drive space and bandwidth to another company small-mid size business, who then rents the space to third parties entrepreneurs-small business.
Wat is een reseller? Hosting in Nederland.
Wat is een reseller? 1 augustus, 2014. Reseller is het Engelse woord voor doorverkoper. In de hostingsector is een reseller dan ook een persoon of bedrijf die diensten van een hostingprovider onder een eigen naam white-label doorverkoopt aan andere particulieren of bedrijven. De reseller is derhalve geen eigenaar van de servers waarop de diensten worden geleverd, maar onderhoudt wel het contact met zijn klanten en biedt hen eventueel technische ondersteuning. Het doorverkopen van hostingdiensten wordt bijvoorbeeld vaak gedaan door webdesignbedrijven die hun klanten wel webhosting willen aanbieden, maar zelf geen tijd kwijt willen zijn aan, of niet over de technische kennis beschikken voor het beheer van een volledig hostingplatform. Tegen een bepaald, vaak verlaagd abonnementstarief krijgt een reseller een hoeveel schijfruimte, dataverkeer, databases en andere systeembronnen toegewezen, die het naar eigen inzicht, en met winst tegen een zelf te bepalen prijs kan verdelen onder zijn klanten. Reseller hosting wordt vaak geleverd met een controlepaneel, van waaruit klanten en websites zonder vergaande kennis kunnen worden beheerd.
Wat is het verschil tussen webhosting en reseller hosting? Versio.
Artikelen en veelgestelde vragen. Wat is het verschil tussen webhosting en reseller hosting? Het grote verschil tussen webhosting en reseller hosting is dat u met een webhosting pakket geen andere gebruikers kunt aanmaken. U heeft maar één account waarmee u kunt inloggen in DirectAdmin.

Contacteer ons